Vastuullinen viljely

Uusiutuvaa energiaa

Marjat ja kasvikset kasvavat meillä ympäristö­ystävällisesti aurinko­voimalla, ja panostamme yhä enemmän oma­varaisuuteen energian tuotannossamme. Käytämme uusiutuvaa energiaa kasvihuoneiden ja pakkaamon tiloissa.

Jäämättömästi otsonilla

Otsonivesi on monelle ainakin terminä jo tuttu ja sen saattaa osata yhdistää puhdistukseen ja desinfiointiin.  Järvenkylän maatilalla käynnistettiin tuotekehitysprojekti, joka tähtää otsoniveden hyödyntämiseen jatkossa laajamittaisemmin myös puutarhaviljelyssä.

Otsonivesi tuhoaa hometta, härmää ja monenlaisia tuholaishyönteisiä ja mahdollistaa näin kemikaalivapaan tuotannon kasvihuoneissa ja kasvutunneleissa. Myös tuotteiden myynti- ja käyttöikä saadaan pidentymään otsonivesikäsittelyn avulla. 

Lue lisää otsonista.

Vastuullisesti & rakkaudella tuotettua

Haluamme seisoa tuotteidemme takana ja tuottaa mahdollisimman puhdasta ja maukasta ruokaa. Viljelymenetelmät ovat kauaskatseiset tavoilla, jotka tukevat jäämätöntä kasvinsuojelua, rikasta maaperää ja kasvisten pitkää käyttöikää sekä säilyvyyttä. Voimme ylpeinä todeta että kasvimme on kasvatettu rakkaudella.

Luonnollinen pölytys

Tilallamme erityisesti mansikan tuotannossa pölyttäjinä toimivat tilan omat mehiläiset. Tästä tehokkaasta luonnollisesta pölytysmenetelmästä syntyy tilan omaa Järvenkylä  -hunajaa. Mehiläisemme edistävät pölytyksellään kasvien lisääntymistä ja parantavat sadon määrää ja laatua.