Tuotteet

Tankoparsa & pikkuparsa

Aspalim- ja Gijnlim -lajikkeet ovat viljellyistämme tankoparsoista väriltään tummanvihreitä toisin kuin myöhäisempi ja vaaleanvihreä Xenolim -lajike. Maultaan tämä vaalea parsa on hienovaraisempi ja miedompi kuin tummat parsa-lajikkeet. Moni sanoo maun muistuttavan pitkälti hernettä.

Pikkuparsat ovat hennompia tankoparsan alkuja ja miedon makunsa ansiosta täydellisiä lisukkeita niin salaattiin, dipattavaksi kuin suoraan suuhun.

Myyntipisteistämme saatavilla Tankoparsaa 250 g nippu ja Pikkuparsaa 150 g rasia.

Järvenkylä maatila - Parsa

Reseptejä

Grillattu Parsa reseptit Järvenkylä Maatila

Grillattu parsa

1 nippua Järvenkylän vihreä parsaa2 rkl oliiviöljyäripaus suolaa ja mustapippurianokare lipstikka-sitruunavoita

Parsaa & Kananmunia reseptit Järvenkylä Maatila

Parsaa & kananmunia

4 isoa kanamunaa500 g Järvenkylän vihreätä parsaa2 rkl majoneesia1 rkl pehmeää voita1 rkl rakuuna1/2 tl