Tuotteet
Tankoparsa & pikkuparsa
Aspalim- ja Gijnlim -lajikkeet ovat viljellyistämme tankoparsoista väriltään tummanvihreitä toisin kuin myöhäisempi ja vaaleanvihreä Xenolim -lajike. Maultaan tämä vaalea parsa on hienovaraisempi ja miedompi kuin tummat parsa-lajikkeet. Moni sanoo maun muistuttavan pitkälti hernettä.
Pikkuparsat ovat hennompia tankoparsan alkuja ja miedon makunsa ansiosta täydellisiä lisukkeita niin salaattiin, dipattavaksi kuin suoraan suuhun.
Myyntipisteistämme saatavilla Tankoparsaa 250 g nippu ja Pikkuparsaa 150 g rasia.

Reseptejä

Grillattu parsa
1 nippua Järvenkylän vihreä parsaa2 rkl oliiviöljyäripaus suolaa ja mustapippurianokare lipstikka-sitruunavoita

Parsa-mansikka-vuohenjuustosalaatti
2 nippua Järvenkylän vihreä parsa400 g Järvenkylän mansikoita100 g pehmeä vuohenjuustoatuoretta basilikaa KASTIKE 3 rkl

Lempeän sitruunainen parsakeitto
2 nippua (500 g) Järvenkylän vihreää parsaa2 rkl voita50 g salottisipulia hienonnettuna1/2 dl tuoretta persiljaayhden

Parsaa & kananmunia
4 isoa kanamunaa500 g Järvenkylän vihreätä parsaa2 rkl majoneesia1 rkl pehmeää voita1 rkl rakuuna1/2 tl