
Reseptit

Tarhaherne
Kesäkasvisrisotto eli risotto verde
Ainekset 6 annosta1 l vettä2 kasvisliemikuutiota2 rkl Valio voita1 varsisellerin varsi½ (pieni) kukkakaali3 kevätsipulivartta4 dl

Pensasmustikka
Pensasmustikka-valkosuklaamuffinit
12 kappaletta 3 kananmunaa1 ½ dl sokeria2 tl leivinjauhetta2tl vaniljasokeria4 dl vehnäjauhoja3/4 dl piimää (maitoa

Tankoparsa
Grillattu parsa
1 nippua Järvenkylän vihreä parsaa2 rkl oliiviöljyäripaus suolaa ja mustapippurianokare lipstikka-sitruunavoita

Mansikka
Parsa-mansikka-vuohenjuustosalaatti
2 nippua Järvenkylän vihreä parsa400 g Järvenkylän mansikoita100 g pehmeä vuohenjuustoatuoretta basilikaa KASTIKE 3 rkl

Tankoparsa
Lempeän sitruunainen parsakeitto
2 nippua (500 g) Järvenkylän vihreää parsaa2 rkl voita50 g salottisipulia hienonnettuna1/2 dl tuoretta persiljaayhden

Tankoparsa
Parsaa & kananmunia
4 isoa kanamunaa500 g Järvenkylän vihreätä parsaa2 rkl majoneesia1 rkl pehmeää voita1 rkl rakuuna1/2 tl