Resepti

  1. Etusivu
  2. /
  3. Resepti
  4. /
  5. Parsaa & kananmunia

Parsaa & kananmunia

Parsaa & Kananmunia reseptit Järvenkylä Maatila

4 isoa kanamunaa
500 g Järvenkylän vihreätä parsaa
2 rkl majoneesia
1 rkl pehmeää voita
1 rkl rakuuna
1/2 tl sormisuolaa
1/4 tl cayennepippuria
1 kerä lehtisalaattia

SINAPPIVINEGRETTI:

4 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tk dijoninsinappia
1/4 tl suolaa

  • Keitä kananmunia 7 min. Jäähdytä ne kylmässä vedessä.
  • Poista kovat kannat ja kuori tarvittaessa. Keitä suolalla maustetussa vedessä 2-3 min. Valuta ja kuivaa parsat. Leikkaa ne suupalan kokoisiksi paloiksi.
  • Kuori ja halkaisee kananmunat. Irrota keltuaiset ja hienonna haarukalla tai paseeraa painelemalla siivilän läpi. Sekoita majoneesi, voi, rakuuna, suola ja cayenne-pippuri keltuaisiin. Täytä valkuaiset keltuaismassalla.
  • Sekoita salaatinkastike. Revi salaatti. Sekoita parsat, kastike ja salaatti. annostele neljälle lautaselle ja laita kunkin salaatin päälle puolikkaat kananmunat.