4 isoa kanamunaa
500 g Järvenkylän vihreätä parsaa
2 rkl majoneesia
1 rkl pehmeää voita
1 rkl rakuuna
1/2 tl sormisuolaa
1/4 tl cayennepippuria
1 kerä lehtisalaattia
SINAPPIVINEGRETTI:
4 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tk dijoninsinappia
1/4 tl suolaa
- Keitä kananmunia 7 min. Jäähdytä ne kylmässä vedessä.
- Poista kovat kannat ja kuori tarvittaessa. Keitä suolalla maustetussa vedessä 2-3 min. Valuta ja kuivaa parsat. Leikkaa ne suupalan kokoisiksi paloiksi.
- Kuori ja halkaisee kananmunat. Irrota keltuaiset ja hienonna haarukalla tai paseeraa painelemalla siivilän läpi. Sekoita majoneesi, voi, rakuuna, suola ja cayenne-pippuri keltuaisiin. Täytä valkuaiset keltuaismassalla.
- Sekoita salaatinkastike. Revi salaatti. Sekoita parsat, kastike ja salaatti. annostele neljälle lautaselle ja laita kunkin salaatin päälle puolikkaat kananmunat.