Kesäisen kermakakun voit tehdä myös lasiin, jolloin saat kakkufiiliksen annostarjoiluna. Idea on erinomainen myös muutaman juhlavieraan saapuessa paikalle. Kakkupohjana toimivat valmiit muffinsit, joten tämä kakku ilman uunia valmistuu vaikka mökkioloissa.
Ainekset
4 kpl muffinsseja (suklaa tai marjainen)
250 g (1/2 l) Järvenkylän mansikoita
1dl Järvenkylän mansikkahilloa
1 prk (2,5 dl) mansikkakermaa
1 prk (150 g) creme fraichea
limetin kuori raastettuna
Ohje
- Leikkaa muffinssit n. 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
- Paloittele mansikat ja yhdistä hilloon (jätä muutama mansikka koristeluun). Vaahdota mansikkakerma.
- Mausta crème fraîche limetin kuoriraasteella.
- Valmista annokset kerrostelemalla laseihin muffinssia, limefraîchea, mansikkaseosta ja mansikkakermavaahtoa. Koristele.
Vinkki
Jos muffinssit ovat kuivahkoja, kostuta niitä tarvittaessa esim. maidolla.